Το Γενικό Λύκειο της Τήνου στηρίζει τη Δράση του Δήμου Τήνου η οποία γίνεται σε συνεργασία με την ομάδα «Τήνιοι Δρομείς».

«Τρέχω και προσφέρω»

Ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με την ομάδα «Τήνιοι Δρομείς» διοργανώνει βραδινή εξόρμηση Τρεξίματος και Βαδίσματος στο πλαίσιο της προώθησης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αστικής Κινητικότητας.

Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου και αντοχής, μπορούν να λάβουν μέρος, είτε τρέχοντας, είτε βαδίζοντας, σε μια διαδρομή 2,5χλμ στους κεντρικούς δρόμους της Τήνου, καθώς η εκδήλωση έχει καθαρά συμμετοχικό χαρακτήρα.


Επιπλέον, προσπαθούμε να περάσουμε και το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς καθώς κάθε συμμετέχων, θα έχει προαιρετικά τη δυνατότητα να προσφέρει όποιο ποσό επιθυμεί για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου «Νικόλαος Κόγκος», στον εκπρόσωπο του, που θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης.

Σας καλούμε λοιπόν όλους το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.30 με σημείο εκκίνησης το κεντρικό λιμάνι της Τήνου (Ξενοδοχείο Ποσειδώνιο) να τρέξουμε, να κινηθούμε και να προσφέρουμε.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.