Οι ανάγκες που θέλουν κάλυψη κάθε μήνα είναι πολλές και διαφορετικές για το Φιλοζωικό Σωματείο Τήνου. Η υποστήριξη και η βοήθεια σας είναι πολύτιμη. Όποιος  θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή,  παρακάτω παρουσιάζουμε επιγραμματικά τους κυριότερους τρόπους με τους οποίους μπορεί να μας βοηθήσει:

ΥΛΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Οι ανάγκες αφορούν κυρίως σε:
Τροφιμα: Ξηρά τροφή, κονσέρβες,
Φάρμακα​:  Αντβιοτικά για σκύλους και γάτες, αμπούλες, χάπια αποπαρασίτωσης.
​Κουρελάκια, χαλάκια, παλιες κουβέρτες για τα ζώα που βρίσκονται στο δρόμο το χειμώνα

OIKONOMIKH ΣΤΗΡΙΞΗ

Υποστηρίξτε οικονομικά την προσπάθεια για την κάλυψη των μηνιαίων αναγκών, με την κατάθεση οποιουδήποτε ποσού, απ'ευθείας στο λογαριασμό του Σωματείου. Στείλτε ειδοποίηση μέσω email με το όνομα σας και με το τι θέλετε να στηρίξετε, και θα σας αποσταλεί απόδειξη με το ποσό της κατάθεσης σας.

Οι μηνιαίες ανάγκες μας και τα αντίστοιχα ποσά  για κάλυψη θα αναρτώνται  στο ενημερωτικό μας blog.

Τα στοιχεία του λογαριασμού μπορείτε να τα βρείτε και εδώ.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Γίνετε εθελοντής ή μέλος του Σωματείου και βοηθήστε ενεργά στις δράσεις του.

Χρειάζονται άνθρωποι σε όλους τους τομείς. Απο τη σχεδίαση μιας αφίσας, την παροχή τεχνογνωσίας, τη βοήθεια στη σίτιση και στην περισυλλογή ζώων για στειρώσεις μέχρι τη μεταφορά και την προσωρινή φιλοξενία ζώων που έχουν κάνει επέμβαση ή αναρρώνουν.

Διαθέστε λίγο απο το χρόνο σας, τη γνώση σας και τη θέληση σας για να βοηθήσετε στη βελτίωση της ζωής των αδέσποτων φίλων μας.

Μάθετε περισσότερα εδώ: www.tinosanimalwelfare.wixsite.com/tinosanimalwelfare

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.