Ενημερωτικό δελτίο εξέδωσε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου αναφορικά με τους νικητές από την κλήρωση που έγινε ώστε να δοθούν τα δέκα (10) ζεύγη αθλητικών υποδημάτων στους Τηνιακούς αθλητές που συμμετείχαν στο Tinos Running Experience 2017. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε προηγούμενο δελτίο τύπου σας είχαμε ανακοινώσει τους νικητές από την κλήρωση που έγινε την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 στο Δημαρχείο Τήνου από το Δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό και την Αντιδήμαρχο Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη - Άσπρου, ώστε να δοθούν 10 ζεύγη αθλητικών υποδημάτων στους Τηνιακούς αθλητές που συμμετείχαν στο 4 ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2017 .

Τα αθλητικά υποδήματα ήταν προσφορά για τους αγώνες από την ASICS TIGER (5 ζεύγη) και τον εκπρόσωπό της στην Τήνο κ. Δελλατόλα Γιάννη (5 ζεύγη) και το κατάστημά του ‘’ΞΥΝΑΡΙΑΝΟΣ’’ .


Οι νικητές, σας υπενθυμίζουμε, είναι οι εξής (κατά σειρά κλήρωσης) :

01. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
02. ΜΠΟΥΜΠΑ ΡΟΖΑΛΙΑ
03. ΚΟΜΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
04. ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
05. ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
06. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
07. ΚΟΜΕΣΣΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
08. ΖΑΝΝΕ ΜΑΡΙΝΑ - ΙΩΑΝΝΑ
09. ΣΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ
10. ΣΠΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Παρακαλούνται οι νικητές, οι οποίοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά, να παραλάβουν τα αθλητικά τους υποδήματα από το κατάστημα του κ. Γιάννη Δελλατόλα ‘’ΞΥΝΑΡΙΑΝΟΣ’’.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.