Αφιέρωμα στην Τήνο πραγματοποιεί αυτη την εβδομάδα το Discover Greece στην αρχική του σελίδα και συγκεκριμένα στην ενότητα "Η ιστορία της εβδομάδας". Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει:

ΤΗΝΟΣ  
Η ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στις Κυκλάδες, ένα πανέμορφο νησί κρύβεται πίσω από τη θρησκευτική του φήμη: κι όμως, η Τήνος και η άγρια ομορφιά της θα σας αιφνιδιάσουν. Τα κρυστάλλινα νερά που αγκαλιάζουν τις χρυσαφένιες παραλίες της σας καλούν να βυθιστείτε μέσα τους για να ξεχάσετε κάθε έγνοια… κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν την γνωρίσετε, θα μείνετε πιστός μια για πάντα σε αυτήν.

Το θαύμα της Τήνου δεν είναι μόνο η εικόνα της Παναγίας, που την έχει κάνει ξακουστή. Είναι η άγρια ομορφιά που θα σας συνεπάρει: βράχοι σμιλεμένοι από τον άνεμο, παραλίες με βαθιά μπλε νερά, κυκλαδίτικα χωριά σκαρφαλωμένα στις πλαγιές. Αυτή είναι η Τήνος, η Μούσα του Αιγαίου: το νησί που μας εμπνέει να ζήσουμε μοναδικά την κάθε στιγμή, με κάθε τρόπο.

Δείτε όλο το αφιέρωμα στο www.discovergreece.com

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.