Ήταν αναμφισβήτητα φέτος η μεγάλη έκπληξη από το λιμάνι της Ραφήνας τόσο από άποψη ποιότητα όσο και άποψη τιμής (κακά τα ψέματα έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο). Το Τera Jet αλλά και το Paros Jet ήταν τα πλοία που δρομολόγησε η Sea Jet για να εξυπηρετείτε η Τήνος από το λιμάνι της Ραφήνας.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου και ο χειμώνας -που οι μύγες δεν είναι τόσο παχιές- που λέμε και στο νησί, πολλά ακούγονται για το μέλλον των συγκεκριμένων πλοίων στην γραμμή. Ακόμα τίποτα το επίσημο δεν έχει διαρρεύσει από την ίδια την εταιρεία.

Το σίγουρο είναι ότι τα δρομολόγια των πλοίων που αναφέραμε παραπάνω θα ισχύουν έως και 25 Σεπτεμβρίου, δηλαδή θα έχουν ισχύ για μια εβδομάδα ακόμα. Με όλα τα δεδομένα ακόμα να είναι στην επιφάνεια, καλείται η SeaJet να διαχειριστεί την όλη κατάσταση ώστε να συνεχίσει να είναι ένα ακόμα δυνατός παίκτης στο λιμάνι της Ραφήνας. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.