Η προετοιμασία για το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE 2018 ξεκίνησε. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9 και 10 Ιουνίου 2018 και ήδη το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έχει αρχίσει να προγραμματίζει τις δράσεις για τη διαφήμισή του.

Η πρώτη έκθεση στην οποία θα παρουσιαστεί το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE 2018 θα είναι η έκθεση ΝΟΣΤΟΣ 2017, από τις 13 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2017 στη Ναύπακτο, όπου θα συμμετέχει με περίπτερο ο Δήμος Τήνου, παρουσιάζοντας τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού του νησιού μας. Το περίπτερο του Δήμου θα εκπροσωπηθεί από μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.
Κατόπιν, το 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE 2018 θα παρουσιαστεί, μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην ERGO MARATHON EXPO 2017 από τις 9 έως και τις 11 Νοεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο.

Η προώθηση των αγώνων θα γίνει, εκτός των άλλων, με το καθιερωμένο πια έντυπο, το οποίο θα είναι δεκαεξασέλιδο στα ελληνικά και στα αγγλικά, με πλήθος φωτογραφικό υλικό.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.