Τρία νησιά στις Κυκλάδες που προσπερνάτε έχοντας λάθος εντυπώσεις γι’ αυτά. Κι όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζετε… Έτσι ξεκινάει το αφιέρωμα της γνωστής «Vogue» και συνεχίζει λέγοντας: Μύκονος, Σαντορίνη, Πάτμος, Αντίπαρος, Ρόδος: Πράγματι πρόκειται για τοπ ελληνικούς προορισμούς. Παρ’ όλα αυτά είναι ακριβοί και πολλές φορές «περικυκλωμένοι» από πάρα πολλούς τουρίστες.

Τα νησιά που θεωρεί γεμάτα περιπέτεια, δράση και «επικούρειες απολαύσεις», είναι η Τήνος, η Άνδρος και η Σύρος. Για την Τήνο αναφέρει:

Η Τήνος απέχει μόλις 20 λεπτά με το ferry boat από τη Μύκονο αλλά «χιλιάδες μίλια» από το lifestyle και τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολίτικου νησιού, αναφέρει η Vogue. Διάσημη για τους ναούς της Ορθοδοξίας όπως η εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στη Χώρα,. πολλοί ταξιδιώτες προσπερνούν την Τήνο θεωρώντας ότι είναι γεμάτη μόνο και μόνο από πιστούς της Ορθοδοξίας.

Στην πραγματικότητα μόλις λίγο μακρύτερα μπορεί να βρει κανείς την αληθινή φύση αυτού του μοναδικού νησιού γράφει η Vogue. Περιστερεώνες, ανεμόμυλοι και 50 υπέροχα και ζωντανά χωριά. Και οι παραλίες. Και τα κύματα. Και το φαγητό.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.