ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ

 9:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. - Κλειστή Εορταστική εκδήλωση των μαθητών στο 1ο Νηπιαγωγείο Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζονται.
 9:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. - Κλειστή Εορταστική εκδήλωση των μαθητών στο 2ο Νηπιαγωγείο Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζονται.
 9:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. - Κλειστή Εορταστική εκδήλωση των μαθητών στο 3ο Νηπιαγωγείο Τήνου στο κτίριο όπου στεγάζονται.
 9:00 π.μ. - Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Γυμνάσιου Τήνου στο Πνευματικό Κέντρο του Π.Ι.Ι.Ε.Τ.

Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Γιαγιάς.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει η Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννη Αναστασία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ψάρρος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου), κ. Κροντηράς Παναγιώτης, κ. Γκύζης Νικόλαος και κ. Βιδάλη Ειρήνη.

 10:00 π.μ. - Εορταστική εκδήλωση των μαθητών στο Γενικό Λύκειο - ΕΠΑΛ Τήνου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου όπου στεγάζονται.

Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Γιαγιάς.Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει η Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννη Αναστασία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άνδροβικ Λουκρητία, κ. Κροντηράς Παναγιώτης, κ. Ζαλώνης Ιωάννης, κ. Βιδάλη Ειρήνη και το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Λούβαρης Νικόλαος.

 10:30 π.μ. - Κλειστή ενδοσχολική εορταστική εκδήλωση των μαθητών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου
 10:30 π.μ. - Εορταστική εκδήλωση των μαθητών στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου στο κτίριο που στεγάζονται.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κορνάρος Ευάγγελος (Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου–Άνδρου), κ. Αμοιραλής Φραγκίσκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Μαρκουίζος Ιωάννης.

 10:45 π.μ. - Εορταστική εκδήλωση των μαθητών στο 2o Δημοτικό Σχολείο Τήνου στο κτίριο που στεγάζονται με τίτλο ``Από τον Μεγάλο Περίπατο του Πέτρου ... στη Μεγάλη Περιπέτεια της Πατρίδας μας``.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ψάρρος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου), και το Μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Δεσύσπρης Ιουλιανός.
 12:30 μ.μ. - Συγκέντρωση μαθητών έξω από το Γυμνάσιο Τήνου
 12:40 μ.μ. - Με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής οι μαθητές των σχολείων μεταβαίνουν στο Μνημείο Βαλκανικών πολέμων (Πασακρωτήρι), όπου θα ακολουθήσουν:

1. Επιμνημόσυνη Δέηση
2. Κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πόλεως Τήνου.
3. Σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των Πεσόντων
4. Εθνικός Ύμνος
 18:00 - Τέλεση Πανηγυρικού Εσπερινού εις τον Πανίερον Ναόν της Ευαγγελιστρίας Τήνου.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΥ

 10:00 π.μ. - Δοξολογία στον Ιερό .Ν. Αγίων Αποστόλων Τριαντάρου.
 10:20 π.μ. - Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιδήμαρχος κ. Βιδάλης Κωνσταντίνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τζες Γεώργιος, κ. Λούβαρης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου κ. Λούβαρης Δημήτριος και τα Μέλη της Τοπικής Κοινότητας. Τριαντάρου.

ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΟΥΝΤΑΔΟΥ – ΚΑΡΥΑΣ

 10:30 π.μ. - Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρυάς
 10:50 π.μ. - Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων Πεσόντων Καρυάς και Μουντάδου.

Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου κ. Γιαγιάς Ιωάννης.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει, ο Αντιδήμαρχος κ. Βιδάλης Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τζες Γεώργιος, κ. Λούβαρης Εμμανουήλ και το Μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Πρωτόπαπας Μιλτιάδης.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΩΝ

 17:00 - Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Δύο Χωρίων
 17:40 - Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου κ. Γιαγιάς Ιωάννης

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν η Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννη Αναστασία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τζες Γεώργιος, κ. Λούβαρης Εμμανουήλ, και ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Δυο Χωριών κ. Ρήγος Πέτρος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΑΝΗΣ

 10:00 π.μ. - Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καρδιανής
 10:15 π.μ. - Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Οριάνος Φίλιππος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σώχος Εμμανουήλ, ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Καρδιανής κ. Πανώριος Νικόλαος και το Μέλος της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου κ. Καγιώργης Φραγκίσκος.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΟΥ

 8:30 π.μ.- 11:00 π.μ. - Κλειστή εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου (Λουτρά) ως επίσκεψη στο Γηροκομείο Τήνου και συνέντευξη από τους μαθητές στους ηλικιωμένους για το 1940.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΗΣ

 Πρωινή ώρα - Κλειστή Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Νηπιαγωγείου Στενής στο κτίριο όπου στεγάζονται.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

 Πρωινή ώρα - Κλειστή εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Νηπιαγωγείου Καλλονής ως επίσκεψη των μαθητών στο Γηροκομείο Τήνου.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΟΥ

 18:00 - Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Κάμπου
 18:20 - Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου κ. Ιωάννης Γιαγιάς.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Απέργης Ιάκωβος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κροντηράς Παναγιώτης, κ. Βιδάλη Ειρήνη και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου κ. Δελατόλας Νικόλαος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

 10:00 π.μ. - Εορταστική εκδήλωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πύργου και του Νηπιαγωγείου Πύργου στο κτίριο όπου στεγάζονται.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Οριάνος Φίλιππος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σώχος Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου κ. Πρίντεζης Σωτήριος και τα Μέλη της Τοπικής Κοινότητας.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.