Πριν λίγες μέρες τα μεγάλα site της χώρας, πραγματοποίησαν αναφορά στο έργο της Ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων από αρχές του 2018 κάτι που όπως είναι φυσικό θα βοηθήσει και την Τήνο. Αλλά μέχρι τότε τι θα γίνει;

Θα συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος χωρίς "έλεος" και σε σύντομα χρονικά διαστήματα ακόμα και εντός μιας ώρας. Με τα προβλήματα στους εξοπλισμούς των μαγαζιών και των νοικοκυριών του νησιού να είναι εμφανέστατα. Φθορές στις οικιακές συσκευές, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλέφωνα και πάει λέγοντας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η δεύτερη φάση του έργου για την διασύνδεση των Κυκλάδων, που θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την πρώτη φάση, περιλαμβάνει τις συνδέσεις Πάρου - Νάξου και Νάξου - Μυκόνου με υποβρύχια καλώδια, καθώς και την αναβάθμιση των υφιστάμενων καλωδιακών συνδέσεων της Ανδρου με το Λιβάδι της νότιας Εύβοιας και της Ανδρου με την Τήνο.

Όλα αυτά κατανοητά, όμως, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου τι θα γίνει με τις διακοπές ρεύματος;

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.