Τις νίκες τους ζευγάρωσαν οι έφηβοι του Περιστεριώνας Τήνου όπου επικράτησαν στην Άνδρο του τοπικού Αθλητικού Ομίλου με 31-68. Έτσι η ομάδα της Τήνου παρέμεινε στην κορυφή του πρώτου ομίλου έχοντας έξι (6) βαθμούς. 

Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη μπήκαν στην αναμέτρηση με σκοπό να "τελειώσουν τη δουλειά" από νωρίς κάτι που το επιβεβαιώνει και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου 6-16. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου η Άνδρο προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι όμως ο Περιστεριώνας είναι αυτός που πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια με 14-27.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο, ο Περιστεριώνας έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 10-20 ενώ, στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και το τέταρτο μέρος του παιχνιδιού που οδήγησε τελικά και στη νίκη για την ομάδα της Τήνου. 

Α' 06 - 16
Β' 08 - 11
Γ' 10 - 20
Δ' 07 - 21

Περιστεριώνας Τήνου (Αντώνης Βιδάλης): Δεληγιάννης (5), Παγανέλης (6), Μαρκουΐζος (6), Καμπέρι, Γιαβρεδέλης (15), Μπινιάκου (4), Ρουγγέρης (15), Βοϊνάς (6), Τριαντάφυλλος (2), Πετρόπουλος (6), Βιδάλης (3), Μελισσουργός

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.