Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος πληροφορηθείς στη Χίο, όπου ευρίσκεται, την  εκδημία του Πρωτοπρεσβύτερου π. Αντωνίου Φωσκόλου, έστειλε στο Σεβασμιότατο  κ. Δωρόθεο Β’ την παρακάτω συλλυπητήρια:

Σεβασμιότατε Αδελφέ,

Στη Χίο, όπου βρίσκομαι για ποιμαντικούς λόγους, πληροφορήθηκα την αιφνίδια κοίμηση του προσφιλέστατου και σε μας ιερέα σας αείμνηστου εφημερίου Κτικάδου π. Αντωνίου.

Συμμετέχω στην ανθρώπινη θλίψη σας, της οικογενείας του, του ιερού κλήρου Τήνου και όλων των ενοριτών Κτικάδου που τόσο τον αγάπησαν  και εκείνος αγάπησε.

Ο Κύριος να κατατάξει την αγνή ψυχή του στη χώρα των ζώντων και σύντομα να βρεθεί ο νέος εκείνος που θα θελήσει να καλύψει  το μεγάλο κενό που άφησε στον Ιερό σας Κλήρο της Τήνου ο αξέχαστος π. Αντώνιος.

Προσεύχομαι στον Κύριο να είναι: Μακαρία ἡ ὁδός, ἢπορεύει σήμερον, ὅτι ἡτοιμάσθη εις αυτόν τόπος ἀναπαύσεως.

+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος
Αποστολικός Τοποτηρητής της Καθολικής Επισκοπής Χίου-Λέσβου-Σάμου


ΥΓ: Στην εξόδια Ακολουθία θα μας εκπροσωπήσουν: ο Γενικός Βικάριος της Αρχιεπισκοπής μας, Πανοσιολογιότατος π. Φραγκίσκος, ο Εφημέριος Καθολικών Κτικάδου π. Γεώργιος  αλλά και όσοι ιερείς μας  μπορέσουν.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.