Εύκολο απόγευμα είχε ο Περιστεριώνας Τήνου σήμερα, καθώς επικράτησε ως τυπικά φιλοξενούμενος με το επιβλητικό 18-84 του Α.Ο. Μυκόνου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Με τη σημερινή νίκη το παιδικό τμήμα του Περιστεριώνα να μένει στην κορυφή του ομίλου έχοντας το απόλυτο τρία (3) στα τρία (3) με τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Ερμούπολη και Άρη Σύρου να καθορίζουν την υπόθεση πρωτιάς.

Όλα άρχισαν νωρίς για την ομάδα του Αντώνη Βιδάλη, με εμφαντικό τρόπο μπήκε στην αναμέτρηση και επέβαλε τον ρυθμό της, τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική λειτουργία. Με κλεψίματα της μπάλας στο μισό του γηπέδου και καλή άμυνα από τις επαναφορές, ο Περιστεριώνας έκλεισε την πρώτη δεκάλεπτο με 2-22. 
Ο ρυθμός δεν κόπασε ούτε στην δεύτερη περίοδο με την ομάδα της Τήνου να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-46. Στην επανάληψη δεν υπήρχε ουσιαστικά κάποια αλλαγή. Ο Περιστεριώνας φάνηκε ότι δεν "αστειεύεται" συνεχίζοντας με την ίδια συνταγή έκλεισε την τρίτη δεκάλεπτο με 6-62. 
Το τελευταίο δεκάλεπτο με τα πάντα να έχουν κριθεί βρήκε τον Περιστεριώνα νικητή. Μια νίκη δώρο από τους παίκτες του Αντώνη Βιδάλη προς τον προπονητή τους, ελέω των γενεθλίων του. Τα δώρα όμως δεν ήταν μόνο αγωνιστικά, μετά την λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες του σωματείου έδωσαν την καθιερωμένη τούρτα με τον προπονητή να την σβήνει στο κέντρο του γηπέδου.

A' Δεκάλεπτο:  02 - 22
B' Δεκάλεπτο:  01 - 24
Γ' Δεκάλεπτο:  03 - 16
Δ' Δεκάλεπτο:  12 -22

Περιστεριώνας Τήνου:
Χατζίρης 10, Μπινιάκου 13, Παγανέλης 13, Κορνάρος, Σπεντζάρης 8,  Χαρικιόπουλος 4, Τριαντάφυλλος 6, Τσουλχάι 2, Μαρκουίζος 8, Πετρόπουλος 10, Μπον 4, Τζες 6.

Α.Ο Μυκόνου:
Δρόσος, Κελεματη, Δακτυλίδης, Ασημομυτης, Μονογυίος 8, Τσούρας, Γιόλδα, Τσανγκαλόβ 3, Σφύρλας, Κατσιρνάς, Κώνιορδος 7

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.