Πέρασε νικηφόρα από την Άνδρο και τον τοπικό Αθλητικό όμιλο το τμήμα των παίδων του Περιστεριώνα Τήνου. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη επικράτησε με 37-55 κάνοντας έτσι το δύο στα δύο για το φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚ' Κυκλάδων. Μετά και την σημερινή νίκη ο Περιστεριώνας βρίσκεται συγκάτοικος με την ομάδα της Ερμούπολης στην πρώτη θέση του ομίλου.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλή -μετά και το αναγνωριστικό γι' αυτούς πρώτο δεκάλεπτο- ξεκίνησαν την επίθεση τους στα μισά του πρώτου ημιχρόνου κλείνοντας το προηγούμενοι με 12-21. Οι Ανδριώτες στην επανάληψη «ροκάνισαν» την διαφορά όμως, η τελευταία δεκάλεπτος ήταν καθοριστική για τον Περιστεριώνα κάτι που τον οδήγησε και στην τελική επικράτηση.


Αποτελέσματα περιόδων
Α: 9-9
Β: 4-12
Γ: 10-12
Δ: 14-22

Περιστεριώνας Τήνου (Αντώνης Βιδάλης): Χατζίρης (2), Μπινιάκου (C) (6), Παγανέλης (12), Κορνάρος (1), Σπεντζάρης, Χαρικιόπουλος, Τριαντάφυλλος (19), Τσουλάϊ, Μαρκουίζος (3), Πετρόπουλος (8), Μπον (2), Τζές (2)

ΑΟ Άνδρου:
Ζώνγκα, Μπέλο 20, Κρεττός, Γκάνας 6, Ανύσης, Παπά 2, Λανάι 2, Ρούτσι 2, Κωνσταντής, Καλογέρι 2, Μενδρινός, Σουσούδης 3.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.