Έγγραφο – καταγγελία αποφάσισε χθες να στείλει  προς την διοίκηση των ΕΛΤΑ, το Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή την υπολειτουργία του παραρτήματος της Τήνου. Το θέμα έγινε γνωστό στη χθεσινή συνεδρίαση του σώματος από την Αντιδήμαρχο κα Δεληγιάννη. Πρόκειται για μια κίνηση επιβεβλημένη διότι η κατάσταση αντί να γίνεται καλύτερη χειροτερεύει με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά της Τήνου να λαμβάνουν αργά τους λογαριασμούς (μερικές φορές και ληγμένους) και γενικά να είναι προβληματική η εξυπηρέτηση του κοινού.

Η  Αντιδήμαρχος, Αναστασία Δεληγιάννη ανέγνωσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου την αναφορά-καταγγελία που αφορά: «Μια προσωρινή λύση προκειμένου να ομαλοποιηθεί το συντομότερο η λειτουργία του καταστήματος ενδεχομένως με μια απόσπαση υπαλλήλου και δεύτερον να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα με την επαρκή στελέχωση του καταστήματος προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του καθώς και η επαρκής και ικανοποιητική εξυπηρέτηση των πολιτών σε καθημερινή βάση».

«Αναγνωρίζουμε το αγώνα και την προσπάθεια των υπαλλήλων του καταστήματος ΕΛΤΑ Τήνου που όμως όσο καλή διάθεση και να δείξουν, είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουν στις παρούσες ανάγκες με τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτουν. Πρέπει να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών μας αλλά και να σταθούμε δίπλα στους υπαλλήλους του ΕΛΤΑ Τήνου ενάντια σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση», καταλήγει η αναφορά. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.