Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου εξέδωσε Η Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Τήνου όπου ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού για τον απολογισμό της διενέργειας εμβολιασμών από το «Βοήθεια στο Σπίτι» στους οικισμού του νησιού.

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες επισκέψεις των εργαζομένων του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» στους οικισμούς και τη Χώρα της Τήνου με σκοπό τη πραγματοποίηση του εμβολίου κατά της γρίπης στις ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού.

Παρά το γεγονός ότι τα ηλικιωμένα άτομα έχουν κυρίως στα χωριά μειωθεί, ο συνολικός αριθμός των ατόμων που πραγματοποίησε το εμβόλιο κυμάνθηκε στα ίδια με τα περσινά (υψηλά) επίπεδα, γεγονός που μας κάνει να συμπεράνουμε ότι η προληπτική κάλυψη του πληθυσμού της Τήνου σε αυτό το θέμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Οι νοσηλεύτριες του προγράμματος συνεχίζουν να είναι στη διάθεση όσων ατόμων για οποιοδήποτε λόγο δεν κατάφεραν να πραγματοποίησαν το εμβόλιο κατά το προηγούμενο διάστημα κατόπιν συνεννόησης στο υπηρεσιακό τηλέφωνο 6934121362.

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ – ΜΕ ΥΓΕΙΑ

[ΦΩΤΟ: Περιφερειακό Ιατρείο Κώμης]

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.