Ενημερωτικό δελτίο εξέδωσε ο Αγροτικό Συνεταιρισμός Τήνου με αφορμή την διάθεση της "Γραβιέρας Τήνου" στα καταστήματα Α.Β. Βασιλόπουλος. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί μας καταναλωτές με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε οτι την περίφημη γραβιερα Τήνου που παράγουμε και σας προσφέρουμε εδω και σαράντα χρόνια, μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε και από το πανελλήνιο δίκτυο των καταστημάτων "Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ".

Έτσι, ιδιαίτερα για την περιοχή της Αθήνας μπορείτε να βρείτε την γραβιέρα μας στα Σούπερ μάρκετ των εταιρειών "Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ", "ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ", "ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ", σε επιλεγμένα καταστήματα της εταιρείας "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" και σε ορισμένα παντοπωλεία με παραδοσιακά προϊόντα.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τα προϊόντα μας όπως κάνατε όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία πλέον θα βρίσκετε εύκολα, πάντα σε προσιτή τιμή και στην αξεπέραστη ποιότητα που γνωρίζετε.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΑΠΟ ΤΟN
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΗΝΟΥ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.