Ευχαριστήρια επιστολή προς την διεύθυνση των καταστημάτων «ΣΥΝ.ΚΑ. Κρήτης Π.Ε» έστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αίαντας Τήνου και αναφέρει τα ακόλουθα:

Το διοικητικό συμβούλιο, και τα μέλη του αθλητικού σωματείου «Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΗΝΟΥ» ευχαριστούν θερμά την διεύθυνση των καταστημάτων «ΣΥΝ.ΚΑ. ΚΡΗΤΗΣ Π.Ε.» για την οικονομική υποστήριξη που είχατε την ευγενή καλοσύνη να παρέχετε στο σωματείο μας σε τόσο δύσκολους καιρούς με σκοπό την αγορά ειδικών ενδυμάτων των αθλητών και των προπονητών του συλλόγου μας.


Με την προσφορά σας αυτή συμβάλλετε στην υλοποίηση του αθλητικού εργου που έχουμε αναλάβει απέναντι στην νεολαία που ζει στο νησί μας, αλλά και γενικά σε όλους τους νέους και νέες του νησιού.

Στις δύσκολες οικονομικές ημέρες που ζούμε, κινήσεις όπως αυτές, μας δίνουν ελπίδα στην προσπάθεια μας για ανάπτυξη και εξέλιξη του αθλητισμού στην περιοχή μας, και την διέξοδο που δίνουμε στην νέα γενιά. Ελπίδα και ευχή, η νέα συνεργασία που ξεκίνησε, να ήρθε για να μείνει και να είναι διαρκώς γεμάτη νέα φανέλα των αθλητών μας, διαρκώς με μετάλλια.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.