Για τέταρτη συνεχή χρονιά μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Τήνου αρθρογράφησαν για το περιβάλλον μέσα στα πλαίσια της Σχολικής μας εφημερίδας «Τα παιδία λέγει».

Η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης των εν δυνάμει πολιτών του νησιού μας έγινε πόρτα προς την κοινωνία της Τήνου και από την πώληση της εφημερίδας μας προσφέρθηκε το ποσό των 1.000€ στο Σύλλογο Στήριξης Κέντρου Υγείας Τήνου «Νικόλαος Κόγκος».

Αρωγοί στην προσπάθειά μας ήταν επιχειρηματίες του νησιού που συνέβαλαν στην έκδοση 500 φύλλων και τους οποίους ευχαριστούμε.
Ως καθηγήτρια του Γυμνασίου Τήνου και ως υπεύθυνη της σχολικής εφημερίδας «Τα παιδία λέγει», οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ όχι μόνο στην δημοσιογραφική μου ομάδα αλλά και σε όλο το μαθητικό δυναμικό του Σχολείου μας που συνέβαλε στην πώλησή της.

Συγχαρητήρια παιδιά μου σε όλους σας καθώς και στις οικογένειές σας, να σας καμαρώνουν και να χαιρόμαστε όλοι για εσάς!!!

Η υπεύθυνη καθηγήτρια
Καλομοίρα Σιδέρη ΠΕ17

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.