Επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα τμήματα του Περιστεριώνα Τήνου. Ύστερα από μια εβδομάδα χωρίς αναμερήσεις ο Περιστεριώνας θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο σε Άνδρο και Σύρο για τρεις (3) συνολικά αναμετρήσεις. Τα τμήματα που θα αγωνιστούν είναι οι παίδες και οι κορασίδες.

Συγκεκριμένα, οι παίδες του Αντώνη Βιδάλη, μετά και την επικράτηση στην πρεμιέρα του Γ.Σ. Μυκόνου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο και ώρα 16.30 στην Άνδρο, τον Τοπικό Αθλητικό Όμιλο. Οι παίκτες του Τηνιακού σωματείου θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν με χαμόγελα μετά και την επικράτηση της πρεμιέρας.Οι κορασίδες του Παναγιώτη Σιώτη, κάνουν έναρξη των φετινών τους υποχρεώσεων από τη Σύρο που θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 17.30 τον Α.Ο. Ερμούπολης σε μια δύσκολη αναμέτρηση ενώ την Κυριακή θα αναμετρηθούν στις 09.30 με τον Άρη Σύρου. Οι δύο αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.