Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του. Θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί η συμμετοχή του νησιού τρεις (3) σημαντικές εκθέσεις τουρισμού. Στις οποίες κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή του νησιού.

Πρόκειται για τις εκθέσεις: Στο Λονδίνο (World Travel Market), στη Θεσσαλονίκη (Philoxia) όπου θα πραγματοποιηθούν και οι δύο τον επόμενο μήνα (Νοέμβριο) και στην έκθεση της Παιανίας όπου θα λάβει χώρα τον μήνα Οκτώβριο. Σημαντικά σημεία για τον τουρισμό όπου αναμένεται για ακόμα μια φορά να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες.

Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό τα βλέμματα όλα στέφονται στη World Travel Market που για ακόμα μια φορά αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 18.000 συμμετέχοντες. Τέλος, για την έκθεση της Θεσσαλονίκης στόχος είναι η περαιτέρω διεθνοποίησή της καθώς την τελευταία τριετία ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας – ο τουρισμός – παρουσιάζεται μέσα από μια άρτια οργανωμένη και πλήρη έκθεση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.