Οι διαχειριστές της σελίδας στο Facebook, Φάρος Λιβάδας Τήνου, απευθύνουν κάλεσμα προς τους Τηνιακούς με σκοπό την επισκευή του Φάρου της Λιβάδας που εκπέμπει S.O.S (διαβάστε εδώ τον λόγο). 

Αγαπητοί φίλοι του Φάρου Λιβάδας Τήνου,

Σας γνωστοποιούμε ότι ανοίξαμε σήμερα καταθετικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα Τήνου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων από εισφορές φίλων του Φάρου.

Ο λογαριασμός είναι ο
476/001624-17
(IBAN : GR5401104760000047600162417 με BIC ETHNGRAA).

Η πρώτη εισφορά ποσού 300€ είναι πλέον γεγονός, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.

Για λόγους ταχύτητας (το άνοιγμα λογαριασμού Νομικού προσώπου απαιτεί πολλή γραφειοκρατία και δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί λογαριασμός συλλόγου) ο λογαριασμός ανοίχτηκε ως ατομικός στα ονόματα Μάρκος Αλβέρτης του Φραγκίσκου και Αργύρης Μωραΐτης του Γεωργίου (από Σύλλογο Στενής και Μέσης αντίστοιχα).

Δεσμευόμαστε ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες δεοντολογίας στο θέμα (πλήρης διαφάνεια και καταγραφή εισφορών καθώς και αποδόσεις ποσών για τα όποια έργα μετά από συνεννόηση και με το Δήμο ή την όποια εποπτεύουσα Αρχή) και θα σας γίνεται τακτική ενημέρωση μέσω της παρούσας σελίδας, τόσο για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών, όσο και για κάθε εξέλιξη στο θέμα.

Ευκταίο είναι να δούμε πολλές μικρόποσες εισφορές από όλους σας, για να αναδειχθεί η καθολική αποδοχή του σκοπού μας και να μπορέσουμε από εδώ και πέρα να κινηθούμε με μεγαλύτερη ευχέρεια προς τον κοινό σκοπό.

Σας ευχαριστούμε,

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα αλλά και στη σελίδα στο Facebook:

Μάρκος Φρ. Αλβέρτης Αργύρης Γ. Μωραίτης,
Επικοινωνία : 697 000 8278 και 6947 119 377

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.