Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου -Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε ο Αγιασμός στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Βυζαντινής Αγιογραφίας, οι οποίες λειτουργούν υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου στις αίθουσες του Ιερού Ιδρύματος, προ του πέρατος του οποίου ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου.

Επίσης, τελέσθηκε ο Αγιασμός και επί τη ενάρξει της νέας κατηχητικής περιόδου 2017-2018 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών πόλεως Τήνου, προ του πέρατος του οποίου ανεγνώσθη το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου και ακολούθησε ομιλία από τον Ελλογιμ. Καθηγητή Μουσικής, Θεολόγο και Ιεροψάλτη κ. Αλέξανδρο Χατζίρη.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές του Σεβ. κ. Δωροθέου, ενώ συμμετείχαν ο Γεν. Γραμματέας και μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, οι Εφημέριοι και λαϊκοί Κατηχητές και Κατηχήτριες, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «Παναγία η Ελεούσα» και «Παναγία η Οδηγήτρια», οι Διδάσκαλοι των Σχολών Παναγιώτης και Σπύρος Μεταξάς, Νικόλαος Μινάρδος, Αρχιδιάκονος Αντ. Τζανουλίνος, Αλέξ. Χατζίρης και Στυλ. Κοντακιώτης, μαθητές και γονείς.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.