Μετά τις δύο ισάριθμες νίκες στα πρώτα παιχνίδια, οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.30 το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Τήνου θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη στην εν λόγω αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη θέλουν τη νίκη στο άτυπο αυτό «ντέρμπι» αφενός για να συνεχίσουν τις θετικές τους εμφανίσεις στην φετινή διοργάνωση κάτι που αυτομάτως θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση του ομίλου και αφετέρου για να αναμετρηθούν με την Ερμούπολη (όπου γίνεται η μάχη για την πρώτη θέση) με καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο κόσμος πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο για να δείξει για ακόμα μια φορά πως είναι δίπλα στην ομάδα. Να θυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια το μπάσκετ της Τήνου έχει διακρίσεις πάντα με "συμπαίκτη" το φίλαθλο κοινό του νησιού που γεμίζει το γήπεδο του νησιού. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.