Το κύμα κακοκαιρίας που δείχνει να είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα με το όνομα «Δαίδαλος» έριξε στην Τήνο αρκετά ύψη βροχής, συγκεκριμένα βρέχει στο νησί από χθες το βράδυ μέχρι αυτή τη στιγμή. Σε άλλα σημεία του νησιού αλλοτε πιο έντονα κι' άλλοτε πιο σιγά.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως τα βροχόμετρα του Δήμου Τήνου που είναι εγκατεστημένα σε διάφορα μέρη του νησιού δείχνουν ότι έχουν πέσει συνολικά  χθες 12 χιλιοστά νερό στην πόλη του νησιού, 11.8 στο χωριό της Στενής, 17,4 στον Πύργο και μόλις 6 στο χωριό της Κώμης.

Συνολικά με το βροχόμετρο που υπάρχει στην Χώρα δείχνει ότι μέχρι στιγμής το 2017 έχουν πέσει 202 χιλιοστά νερό. Μακάρι λοιπόν αυτές οι βροχοπτώσεις να συνεχιστούν και τους επόμενους χειμερινούς μήνες.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Ασθενές βροχοπτώσεις θα υπάρξουν σήμερα στο νησί, η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα κινείται μεταξύ 15 με 20 βαθμούς κελσίου ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι της τάξεως των 5 μποφόρ. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.