Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Τήνου πληροφορεί τα μέλη του ότι υποστηρίζει μια καινούργια δραστηριότητα, ένα εργαστήριο με αντικείμενο τη θέση της γυναίκας στα λαϊκά παραμύθια του κόσμου.

Το πρώτο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 μμ, στην αίθουσα του Συλλόγου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι φαντασίας και δραματοποίησης παραμυθιών με υπεύθυνη την κυρία Λίζα Πενθερουδάκη, ζωγράφο και συγγραφέα παραμυθιών.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και σε καθεμία ξεχωριστά για να φανταστούμε, να δημιουργήσουμε, να επικοινωνήσουμε. Θα ακούμε λαϊκά παραμύθια απ' όλο τον κόσμο, θα μαθαίνουμε την ιστορία και την προέλευσή τους και θα συζητάμε τον ρόλο της γυναίκας μέσα σ' αυτά.

Οι παρούσες στο εργαστήριο θα διαμορφώνουν τις δικές τους ιστορίες με θέμα που θα προκύπτει από τις συζητήσεις και τα λεκτικά παιχνίδια μέσα στο εργαστήριο. Η ιστορία τής κάθε γυναίκας μπορεί να είναι ευτράπελη, συναισθηματική, αστυνομική ή άλλη. Όταν ολοκληρώνεται κάθε ιστορία θα δραματοποιείται.

Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον απόγευμα!!!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.