Σύμφωνα με την γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, η οποία ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, το λιμάνι της Ραφήνας θα υποδεχθεί φέτος συνολικά δέκα συμβατικά και ταχύπλοα πλοία που θα εκτελούν δρομολόγια από και προς τα νησιά των Κυκλάδων.

Στην «άτυπη» ναυμαχία της Ραφήνας φέτος θα ριχθούν τα τρία γνώριμα κόκκινα πλοία της Fast Ferries, το «Αικατερίνη Π.», το «Θεολόγος Π.» και το «Andros».

Η Golden Star Ferries θα παρατάξει το «Superferry, το «Superferry II» και το «Superrunner», ενώ η Sea Jet απαντά με τέσσερα ταχύπλοα το «Champion Jet 2″, το » Paros Jet», το «Naxos Jet» και φυσικά το «Terra Jet».

Όσο αφορά στα υπόλοιπα πλοία που αρχικά είχαν δηλωθεί για την γραμμή Ραφήνα – Κυκλάδες, το «Blue Star Paros» θα δρομολογηθεί τελικά στη γραμμή Πειραιάς – Κάλυμνος – Κως – Ρόδος αντί της γραμμής Ραφήνα – Μύκονος – Πάρος – Νάξο – Ίο ενώ η τροποποίηση των δρομολογίων του «Εξπρές Πήγασος» απεσύρθει.

Τέλος να συμπληρώσουμε ότι εγκρίθηκε η διακοπή των δρομολογίων του «Αικατερίνη Π.» από 31-12-2017 έως 13-02-2018 .

Δείτε αναλυτικά τις αποφάσεις του έκτακτου Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που αφορούν το λιμάνι της Ραφήνας.

ΠΗΓΗ: www.irafina.grΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.