Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τήνου αναφορά με την απογραφή των αιγοπροβάτων από τους κτηνοτρόφους του νησιού. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Υπενθυμίζουμε στους κτηνοτρόφους της Τήνου ότι υποχρεούνται με ευθύνη τους να διενεργούν την ετήσια απογραφή των αιγοπροβάτων τους και στην συνέχεια να κοινοποιούν τα απογραφικά στοιχεία με την προσκόμιση του μητρώου της εκμετάλλευσης στο Τμήμα Κτηνιατρικής Τήνου για την καταχώρηση των δεδομένων στην ηλεκτρονική βάση  εδομένων.

Για τον λόγο αυτό όσοι αδυνατούν να συμπληρώσουν τα απογραφικά στοιχεία των ζώων της εκμετάλλευσής τους καλούνται όπως προσέρχονται πρώτα στο γραφείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου για την ενημέρωση του μητρώου αιγοπροβάτων και ακολούθως στο Τμήμα Κτηνιατρικής Τήνου για την κοινοποίηση της απογραφής, από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 μέχρι και την 30 η Νοεμβρίου 2017, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 – 13.00.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.