Ολοκληρώθηκε σήμερα η ψηφοφορία στην ερώτηση που σας κάναμε για το "Αν είστε ικανοποιημένοι από τη φετινή τουριστική περίοδο στην Τήνο". Η ανταπόκριση του κόσμου για τις λίγες αυτές μέρες που ήταν σε ισχύ η ψηφοφορία ήταν αρκετά ικανοποιητική. Συνολικά ψήφισαν 12.375 άτομα. Με το αποτέλεσμα να είναι συντριπτικά υπέρ της θετικής γνώμης.

Αναλυτικά, 10.395 άτομα (84%) ψήφισαν πως είναι ικανοποιημένοι από την φετινή τουριστική περίοδο ενώ το 16% που μετουσιώνεται σε 1.980 ψήφους δήλωσαν πως δεν είναι ικανοποιημένοι. Αποτελέσματα που θέλουμε να πιστεύουμε πως δείχνουν τη γενική άποψη των κατοίκων του νησιού πάνω στο θέμα που θέσαμε.

Λαμβάνοντας γνώμη και τα σχόλια που εσείς αφήσατε σε Facebook και σε e-mail που μας στείλατε σχετικά με αυτή την κίνηση μας. Θεωρούμε αρκετά ικανοποιητικές τις απόψεις που μας θέσατε έτσι, σε επόμενο βήμα, μέσω ιδικής φόρμας που θα δημιουργηθεί από τους προγραμματιστές της σελίδας, θα σας ζητήσουμε την γνώμη σας για το τι πρέπει η Τήνος να κάνει για να αναπτυχθεί περισσότερο.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.