Συνεχίζεται μέχρι και αύριο Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, η τουριστική έκθεση "Nostos" που λαμβάνει χώρα στη Ναύπακτο. Η Τήνος αποτελεί από τις πρώτες επιλογές των επισκεπτών λόγω της πληθώρας επιλόγων που διαθέτει. Το νησί εκπροσωπεί ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου.

Μάλιστα, με χθεσινή ανάρτηση του Συλλόγου στο Facebook γνωστοποίησε την επίσκεψη του Δημάρχου της Ναυπάκτου κυρίου Παναγιώτη Λουκόπουλου στο περίπτερο του Δήμου Τήνου. Με τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, κο Τσικέμη Ανδρέα να του δίνει αναμνηστικά δώρα τόσο από το Δήμο όσο και από το Σύλλογο.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι εκτός από τις ομορφιές του νησιού, παρουσιάζεται και το Tinos Running Experience, ο αθλητικός θεσμός του νησιού όπου φέτος θα πραγματοποιηθεί 8,9 και 10 Ιουνίου. Η προώθηση των αγώνων γίνεται, εκτός των άλλων, με το καθιερωμένο πια έντυπο, το οποίο θα είναι δεκαεξασέλιδο στα ελληνικά και στα αγγλικά, με πλήθος φωτογραφικό υλικό.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.