Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Π.Α.Σ. Τήνου στις φετινές του υποχρεώσεις. Η ομάδα ποδοσφαίρου της Τήνου επικράτησε του Άγιαξ Σύρου σε χθεσινή αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Στενής με 2-0. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Είναι αυτό που λέμε, "το νερό μπαίνει στο αυλάκι". Αυτή η φράση μπορεί να χαρακτηρίσει την χθεσινή εικόνα της ομάδας που μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της "πρεμιέρας" με τις ομάδες της Μυκόνου, χθες, έδειξε σαφέστατα σημάδια βελτίωσης. Οι παίκτες του Γιάννη Σουμπασάκου ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα τέρματα του Π.Α.Σ. Τήνου πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Ζαννάκης με σουτ ενώ, το 2-0 και τη σημαντική αυτή νίκη για την ομάδα της Τήνου, διαμόρφωσε με ωραίο χτύπημα φάουλ ο έμπειρος Τηνιακός ποδοσφαιριστής, Λευτέρης Βελλαλόπουλος.

Μετά το θετικό αυτό αποτέλεσμα, ο Π.Α.Σ. Τήνου βρίσκεται στην τρίτη (3η) θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς έχοντας την ευκαιρία να τους αυξήσει την επόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του την ομάδα του Πάγου. Η ομάδα της Σύρου είναι στη πρώτη θέση του ομίλου έχοντας έξι (6) βαθμούς.ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Κελαδίτης, Ζαλώνης Μ., Δαρμής (57' Μεμάϊ), Λειβαδάρας, Βελλαλόπουλος, Νάζος, Ζαννάκης Β., Γλυνόςς (69' Αρμακόλας), Ζαννάκης Γ.(60' Αργυρόπουλος), Μανουδάκης, Σίντη

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.