Σαββατοκύριακο αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα τμήματα του Π.Α.Σ. Τήνου. Πιο αναλυτικά: Το ανδρικό τμήμα της ομάδας που προέρχεται από την ήττα της πρώτης αγωνιστικής στη Μύκονο, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Στενής τον Άγιαξ Σύρου, αύριο, Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 15.30 το μεσημέρι.

Από εκεί και πέρα η Κ-16 του Π.Α.Σ. θα αντιμετωπίσει και εκείνη πάλι, αύριο το αντίστοιχο τμήμα του Άγιαξ Σύρου στο γήπεδο της χώρας (βίντσι) στις 13.00 στο πλαίσιο της τρίτης (3ης) αγωνιστικής. Η ομάδα της Τήνου θέλει τη νίκη για ψυχολογικούς αφενός λόγους αλλά και για να επιστρέψει στις αγωνιστικές επιτυχίες ύστερα από δύο αρνητικά αποτελέσματα με Μύκονο και Σύρος 2002.

Τέλος, η Κ-14 του Π.Α.Σ. Τήνου, μια μέρα μετά, την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της χώρας στις 14.00 την ομάδα από τα Άνω Μερά Μυκόνου στο πλαίσιο της πρώτης (1ης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.