Βρέθηκε λύση για το ΕΠΑ.Λ. Τήνου στα θέματα που αφορούν την κατάργηση των τριών (3) ειδικοτήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαιώθηκαν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, η μια ειδικότητα αυτή της Ηλεκτρολογίας που υπάρχει ενδιαφέρων από τρία (3) παιδιά τελικά θα λειτουργήσει κανονικά.

Δεν θα ισχύσει όμως το ίδιο και για τις υπόλοιπες δύο ειδικότητες, Υπάλληλος τουριστικών Επιχειρήσεων και Τεχνικός Οχημάτων όπου θέλουν να την παρακολουθήσουν ένας (1) και δύο (2) μαθητές αντίστοιχα. Αυτή η εξέλιξη έρχεται την ώρα που το σχολείο βρίσκεται - βρισκόταν υπό κατάληψη από τους μαθητές.

Όπως έγινε γνωστό στη συνεδρίαση του Δ.Σ, η κατάληψη θα λήξει - έχει λήξει. Επιπροσθέτως, να υπενθυμίσουμε πως την ερχόμενη Παρασκευή, στη Σύρο θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ Κυκλάδων όπου ανάμεσα στα αιτήματα τους είναι και η έγκριση όλων των τμημάτων στα ολιγομελή τμήματα του σχολείου της Τήνου.

Τέλος, να τονίσουμε και την έλλειψη ενός καθηγητή στο Γενικό Λύκειο Τήνου, συγκεκριμένα στο μάθημα της Χημείας. Πρόκειται για ένα μάθημα που οι μαθητές της τρίτης (3ης) Λυκείου το δίνουν στις Πανελλήνιες και όπως είναι εύκολα αντιληπτό η άμεση πλήρωση της θέσης είναι επιτακτική.  

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.