Στη Βουλή των Ελλήνων βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Καλλονή Κελλιά Τήνου με αφορμή το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στον τομέα της Ανακύκλωσης στη χώρα μας. Την Κοιν.Σ.Επ εκπροσώπησε ο κος Πολιτόπολους και ο ταμίας κος Δελλατόλας.

Μεταξύ άλλων ο κος Δελλατόλας ανέφερε:

«Είναι τιμή μας που μας δίνεται σήμερα η δυνατότητα να παρουσιάσουμε το έργο μας που επιτελούμε στο Δήμο Τήνου όπου επίσημα ακόμα δεν κάνει σχεδόν καμία ανακύκλωση. Το παρόν νομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα της ενεργούς συμμετοχής της κοινωνίας των πολιτών και των ανέργων στην ανακύκλωση»

«Η Κοιν.Σ.Επ. Καλλονή - Κελλιά Τήνου ιδρύθηκε το 2012 και από το 2013 άρχισε να δραστηριοποιείται ενεργά και σήμερα, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις το αποτελεσμάτων για το 2017 θα έχει πετύχει από μόνη της ανακύκλωση που αντιστοιχεί στις τάξεις των 7% του συνόλου των ανακυκλώσιμων του νησιού» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Δελλατόλας.

Παρακολουθήστε όλη την ομιλία ακριβώς από κάτω

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.