Στις 16 και 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (αίθουσα Φάρος) το 16ο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με θέμα: «Ελληνικός Τουρισμός: Ανάπτυξη και Βιωσιμότητα. Για την οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον».

Στη συγκεκριμένη "ημερίδα" αναφέρθηκε το φωτεινό παράδειγμα της Τήνου, με το γαστρονομικό της φεστιβάλ και η εμπλοκή παραγωγών, εστιατορίων στη δημιουργία μιας ξεχωριστής ταυτότητας γεύσης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και τα τρία αυτά νησιά (Τήνος, Αμοργός και Σίφνος) ξεχωρίζουν στα ταξιδιωτικά αφιερώματα διακεκριμένων εντύπων που αναζητούν προτάσεις με άξονα την αυθεντικότητα για τους εκλεπτυσμένους αναγνώστες τους.

Είναι ποια γνωστό σε όλη την χώρα και όχι μόνο, πως η Τήνος αλλάζει και αλλάζει προς το καλό. Φτάνει όλοι μας να βάλουμε το "χεράκι" μας για να αναβαθμιστούμε μαζί με αυτήν. Βλέπουμε ότι ο κόσμος του τουρισμού αρχίζει και σέβεται την Τήνο περισσότερο απ' ότι στο παρελθόν. Δείχνει να την προτιμάει για την πληθώρα των επιλόγων που προσφέρει. Ας αλλάξουμε όλοι κοντά της.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.