Τελέσθηκε σήμερα, Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Μετά το τέλος της δοξολογίας ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μαυσωλείο του ευδρόμου «ΕΛΛΗ» από τον Δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτο, τον Έπαρχο Τήνου κο Ιωάννη Γιαγιά  και τον Λιμενάρχη Τήνου, κο Βασίλη Αποστολόπουλο.

Στη συνέχεια οι μαθητές των σχολείων εν πομπή έφτασαν στο Μνημείο Ελευθερίας, προηγούμενης της Φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε Τήνου, όπου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τους: Έπαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Γιαγιά , Δήμαρχο Τήνου Γιάννη Σιώτο , Αντιπρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ κ. Ιωάννη Πολατσίδη , Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου κ. Χρήστο Νάκο,  Λιμενάρχη Τήνου κ. Βασίλειο Αποστολόπουλο και τον Προϊστάμενο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τήνου κ. Ιωάννη Μαυρεδάκη.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Πεσόντων και στη συνέχεια εψάλλη ο Εθνικός Ύμνος.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.