Τελέσθηκε σήμερα, Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Μετά το τέλος της δοξολογίας ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μαυσωλείο του ευδρόμου «ΕΛΛΗ» από την Αντιδήμαρχο κα Αναστασία Δεληγιάννη, τον Έπαρχο Τήνου κο Ιωάννη Γιαγιά  και τον Λιμενάρχη Τήνου, κο Βασίλη Αποστολόπουλο.

Στη συνέχεια οι μαθητές των σχολείων εν πομπή έφτασαν στο Μνημείο Ελευθερίας, προηγούμενης της Φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε Τήνου, όπου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τους: Δήμαρχο Τήνου, κ. Σίμο Ορφανό, Έπαρχο Τήνου, κ. Ιωάννη Γιαγιά, Γενικό Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ κ. Ευάγγελο Καλογήρου, Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου κ. Νάκο Χρήστο, Λιμενάρχη Τήνου κ. Αποστολόπουλο Βασίλειο, Προϊστάμενο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τήνου κ. Νικόλαο Στρατή.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Πεσόντων και στη συνέχεια εψάλλη ο Εθνικός Ύμνος.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.