Η Τήνος ήδη ξεκίνησε της ετοιμασίες της για την συμμετοχή της στην έκθεση τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Παιανία και συγκεκριμένα με όνομα ΜΙΤΕ στο MEC Παιανίας από 19 έως 22 Οκτωβρίου.  Η Mediterranean International Tourism Exhibition είναι η κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση για τον τουρισμό. Οργανώνεται πρώτη φορά στην καρδιά της Μεσογείου στην Αθήνα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Η Mediterranean International Tourism Exhibition αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του Τουρισμού. Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους Εκθέτες, οι προκαθορισμένες σημαντικές συναντήσεις τους με κορυφαίους tour-operators από παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές και η δυναμική, λειτουργική και αισθητικά άρτια παρουσία των περιπτέρων εξασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης οι Εκθέτες θα ενημερώνονται για τις παγκόσμιες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία στον Τουρισμό από συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια.

Στους Εκθέτες περιλαμβάνονται Ελληνικοί και ξένοι Τουριστικοί φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, μεγάλες Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις όπως τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ειδικών μορφών Τουρισμού, εναλλακτικού Τουρισμού, εταιρείες real estate, τροφίμων και ποτών.

Το εκθεσιακό κέντρο βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, πλησίον του μετρό, στάση «Κάντζα». Για την διευκόλυνση επισκεπτών και εκθετών θα δρομολογηθούν δωρεάν λεωφορεία ανά 10 λεπτά, με αφετηρία την στάση μετρό  «Δουκίσσης Πλακεντίας», προς την έκθεση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.