Σήμερα θα πραγματοποιηθεί από την Αδελφότητα των Τηνίων η νέα συνάντηση (την δεύτερη κατά σειρά) με μέλη και φίλους της. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Αφήνοντας πίσω στο αγαπημένο μας νησί σαν μια γλυκιά ανάμνηση την θερινή ραστώνη, νομίζουμε ότι είναι πλέον ο καιρός για καινούργιος σχεδιασμούς, ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση.

Πιστοί στο ραντεβού μας που δώσαμε κατά την πρώτη συνάντηση μας στις 10/05/2017 θεωρούμε ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο ραντεβού μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν για μια νέα, πιο δημιουργική δεύτερη συνάντηση, εδώ, στο φιλόξενο κτίριο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων, (Ασημάκη Φωτήλα 40 & Λεωφόρου Αλεξάνδρας 114 73, Αθήνα) στις 06/11/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 με παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση από Δήμο Τήνου διά της αρμόδια Αντιδημάρχου κ. Αναστασίας Δεληγιάννη και συνεργατών της για ενέργειες που έχουν γίνει για πραγματοποίηση δικτύων, σήμανση και συντήρηση μονοπατιών του νησιού μας.

2. Σύλλογος «Φίλοι του Πρασίνου» για σκοπούς, δραστηριότητες και προτάσεις Συλλόγου.

3. Ενημέρωση από φορείς που έχουν αναλάβει μια νέα προσπάθεια για αναστήλωση του Φάρου Λειβάδας.

4. Προτάσεις για από κοινού εκδηλώση/εις (Αδελφότητα και Σύλλογοι) των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Τήνου.

5. Ενημέρωση Συλλόγων Εξωμεριάς για από κοινού δημιουργία προτομής ιατρού Αλκιβιάδη Σκούταρη.

6. Άλλες προτάσεις και θέματα τα οποία θα επεξεργαστούν και συζητηθούν κατά την επόμενη συνάντηση μας. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.