Ο γνωστός στο διεθνές στερέωμα του ​ταξιδιωτικού ​blogging- αμερικανός Μαρκ ντ' Εντρεμόντ​​ (Marc ​​d’ Entremont) επισκέπτεται την Τήνο.

​Την Τήνο επισκέπτεται το διάστημα 1 έως 4 Οκτωβρίου 2017 ο κ. ντ' Εντρεμόντ μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Τήνου.  Είναι μ​έλος του Διοικητικού Συμβουλίου του​ International Food-​Wine and Travel Writers Assocation (www.IFWTWA.org), ειδικευμένος στην προβολή γαστρονομικών προορισμών. Όσα γράψει και φωτογραφίσει θα αναρτηθούν σε μεγάλα blogs και website, το ένα τρίτο των viewers των οποίων είναι άνθρωποι υψηλής-πολύ υψηλής εκπαίδευσης και ετήσιου εισοδήματος μεγαλύτερου των εκατό χιλιάδων δολλαρίων.Μερικοί από τους κόμβους στους οποίους θα αναρτήσει είναι το examiner.com - ιστότοπος παραγωγής περιεχομένου ποιότητας, με περισσότερους από δώδεκα εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και με τριανταοκτώ εκατομμύρια προβολές σελίδων μηνιαίως, ​το travelpenandpalate.com - προσανατολισμένο στη γαστρονομία μπλογκ με 84.000 page views/year, καθώς και το ταξιδιωτικό σάϊτ Luxe Beat Magazine με περισσότερους από εξακόσιες χιλιάδες χρήστες.​ ​Στην προβολή των αξιοσημείωτων από την Τήνο θα πρέπει να συναθροισθεί ότι το facebook και το twitter του ντ' Εντρεμόντ​ έχουν περισσότερους από τριάντα δύο χιλιάδες ακόλουθους.

Ο διακεκριμένος blogger θ' ακολουθήσει ένα πυκνό τετραήμερο πρόγραμμα επισκέψεων σε σημαντικούς κόμβους για τον πολιτισμό και τη γαστρονομία τού νησιού.Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.