Η Τήνος έδωσε το «παρών» στην τουριστική έκθεση που θα πραγματοποιείται στην Παιανία και συγκεκριμένα στη ΜΙΤΕ στο MEC Παιανίας από 19 έως σήμερα, Κυριακή, 22 Οκτωβρίου. Η Mediterranean International Tourism Exhibition είναι η κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση για τον τουρισμό. Οργανώνεται πρώτη φορά στην καρδιά της Μεσογείου στην Αθήνα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.Την Τήνος εκπροσωπούν μέλη της Τουριστικής Επιτροπής και σου Σωματείου των Ενοικιαζομένων Δωματίων του νησιού. Η Mediterranean International Tourism Exhibition αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του Τουρισμού. 

Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους Εκθέτες, οι προκαθορισμένες σημαντικές συναντήσεις τους με κορυφαίους tour-operators από παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές και η δυναμική, λειτουργική και αισθητικά άρτια παρουσία των περιπτέρων εξασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης. 


Στους Εκθέτες έλαβαν μέρος τόσο Ελληνικοί όσο και ξένοι Τουριστικοί φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, μεγάλες Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις όπως τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ειδικών μορφών Τουρισμού, εναλλακτικού Τουρισμού, εταιρείες real estate, τροφίμων και ποτών.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.