Ξεκίνησε χθες, Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου η τουριστική έκθεση "Nostos" που λαμβάνει χώρα στη Ναύπακτο έως 16/10. Η έκθεση έχει θέμα τον Εναλλακτικό τουρισμό. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων, Τουρισμού, Εσωτερικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η Τήνος συμμετέχει με δικό της περίπτερο. Παρών στην έκθεση και για τον Εμποροεπαγγελματικό και Βιοτεχνικός Σύλλογο Τήνου μαζί με το Tinos Running Experience όπου εκπροσωπούν και τον Δήμο.NOSTOS EXPO
Το διεθνές σημείο αναφοράς του ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού κάθε μορφής, για όλους τους προορισμούς και τους επαγγελματίες του τομέα που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για την ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσοι φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις πιο δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό.NOSTOS FORUM
Το διεθνές ετήσιο βήμα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τον ειδικό και εναλλακτικό τουρισμό κάθε μορφής, για τους επαγγελματίες, τους προορισμούς, τους φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα, με σκοπό την προώθηση, την εξέλιξη και την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών, ερευνών και τάσεων στους πιο δυναμικούς νέους τομείς τουρισμού, με στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφορία. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.