Μπαλάκι Τήνου , τυρί κοπανιστή Π.Ο.Π Τήνου και Καστελάνο στα ράφια καταστημάτων ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ , My Market στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας. Τηρώντας τη δέσμευση μας για ποιότητα και ασφαλή προιόντα η εταιρεία “ΤΗΝΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ” μετά την πετυχημένη συνεργασία με την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ανακοινώνει νέες συνεργασίες με τα καταστήματα super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ , My Market και ΣΥΝ.ΚΑ .Η κίνηση αυτή δείχνει ακόμη μία φορά το πόσο κοντά είναι τα Ελληνικά super markets κοντά στον Έλληνα παραγωγό. Η εταιρεία “ΤΗΝΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ” – SAN LORENZO είναι η μοναδική εταιρεία που παράγει το χειροποίητο παραδοσιακό μπαλάκι και την κοπανιστή, μοναδικό Π.Ο.Π προιόν της ΤΗΝΟΥ καθώς και το μαστιχωτό τυρί Καστελάνο.


Συνεργασίες που πιστευουμε ότι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη τους νησιού της Τήνου και γενικά μέρους της συνολικής ανάπτυξης της χώρας, αντιστεκόμαστε στην κρίση και στα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο μας.Δεν εφησυχαζόμαστε, συνεχίζουμε τον αγώνα για να κρατήσουμε ψηλά την τυροκομία και την ποιότητα των προιόντων μας καθώς και να διασφαλίσουμε την ονομασία των προιόντων αυτών που παρήγαγε τούτος ο τόπος εδώ και πολλά χρόνια. Σας ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτης της Επιχείρησης 
 ΑΡΜΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΕΧΡΟΣ -ΤΗΝΟΥ 22830 41549

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.