Με ανακοίνωση της Golden Star Ferries στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, ανακοίνωσε τόσο την αποχώρηση του SuperRunner από την γραμμή της Τήνου όσο και την επιστροφή του SuperFerry στα γνωστά δρομολόγια του ύστερα από το σύντομο πέρασμα του στη γραμμή του Πειραιά. Οι δύο ανακοινώσεις της εταιρίας αναφέρουν:
Φτάνοντας στο τέλος της πρώτης περιόδου δρομολόγησης του ταχυπλόου μας Superrunner, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους για την προτίμηση και την αγάπη με την οποία μας περιβάλλετε και θα μεριμνήσουμε ώστε την επόμενη δρομολογιακή περίοδο να είμαστε ακόμη καλύτεροι στην εξυπηρέτησή σας. Καλή αντάμωση!!!Το πλοίο μας Superferry από αύριο Δευτέρα 2 Οκτωβρίου επιστρέφει στα δρομολόγιά του από το λιμάνι Ραφήνας. Ευχαριστούμε θερμά όσες και όσους μας τίμησαν με την επιλογή τους στο σύντομο πέρασμά του από το λιμάνι του Πειραιά στα έκτακτα δρομολόγια προς Σύρο,Τήνο και Μύκονο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.