Εγκαινιάσθηκε σήμερα, Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου το νέο "Σούπερ Μάρκετ" του ομίλου SYNKA. Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στην Ακτή Νάζου είναι 500 τ.μ. σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του νησιού.

Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσε η Αντιδήμαρχος κα. Αναστασία Δεληγιάννη, ο Γενικός Γραμματέας του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου κος Ευάγγελος Καλογήρου, μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΝ.ΚΑ, εργαζόμενοι της επιχειρήσεως και κάτοικοι του νησιού.

Το νέο κατάστημα ουσιαστικά αποτελεί το δεύτερο του Συνεταιρισμού στο Αιγαίο με το εμπορικό σήμα SYN.KA Super markets ως συνέχεια του λανσαρίσματος του νέου σήματος που έχει ξεκινήσει από το ίδιο νησί τον περασμένο Ιούνιο.Τα σούπερ μάρκετ SYN.KA με συνέπεια στην βασική τους αρχή, συνεχίζουν να στηρίζουν την τοπική κοινωνία και οικονομία σε όποιο μέρος έχουν παρουσία και να εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους ώστε να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία για τον καταναλωτή.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε από σήμερα και για δυο εβδομάδες θα ισχύει ειδικό έντυπο και για τα δυο τα καταστήματα της Τήνου με προσφορές έως -50% και πολλά προϊόντα 1 + 1 δώρο.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.