Καλημέρα από την ομάδα του Τήνος Today, 

Με την παρούσα ανάρτηση θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα και ενδεχομένως κάποιες ώρες αύριο, δεν θα πραγματοποιήσουμε αναρτήσεις στον ιστότοπο μας λόγω αναβάθμισης του σχεδίου που είναι δομημένο στο site.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Οι αλλαγές αυτές γίνονται κατά κύριο λόγω για να αναβαθμιστεί ολόκληρη η πλατφόρμα που είναι εγκαταστημένος ο ιστότοπος. Το υπάρχων σχέδιο είναι από τις 14 Νοεμβρίου 2015 και όπως είναι φυσικό χρήζει κάποιες ανανεώσεις τόσο σε λειτουργικές όσο και σε γραφιστικές δομές. 

Είναι ένα μέσω το οποίο "ευχαριστεί" το μάτι του αναγνώστη. Οπότε είμαστε υπέρ στο να υπάρχουν αλλαγές ανά κάποια χρονικά διαστήματα. Αλλαγές όμως όπου θα φέρουν στον αναγνώστη του ιστοτόπου ευκολία και όχι δυσκολία στο τρόπο που θα πλοηγείτε εντός της σελίδας. 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ
Το template [σχέδιο] του site θα είναι διαθέσιμο από αύριο. Οι συνδέσεις και οι έξτρα λειτουργίες που έχουν προστεθεί θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα της εβδομάδας. Ενδεικτικά να σας ενημερώσουμε ότι δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της πλοήγησης από το κινητό [mobile view].

Το νέο σχέδιο είναι πλήρως διαμορφωμένο με την υπάρχουσα τεχνολογική κατάσταση και σηματοδοτεί τη νέα εποχή που έρχεται στο Τήνος Today, με συνέπεια και βάρος στα θέλω του αναγνώστη.

ΤΟ ΤINOS TODAY ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Το 2013 όταν άνοιξε τις διαδικτυακές του πόρτες το Τήνος Today σίγουρα δεν περιμέναμε να φτάσει εδώ που είναι. Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να προσφέρουμε στον Τηνιακό μια ενημέρωση σωστή και πάνω απ' όλα αληθινή. 

23.000 likes στο Facebook, 2.061 ακόλουθοι στο instagram είναι μόνο η αρχή. Το Τήνος Today μεγαλώνει ... μείνετε συντονισμένοι [www.tinostoday.gr]

Design Department
Editorial Department
Advertisment Department
Web Development Department


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.