Τις βαλίτσες της ετοιμάζει η Τήνος για να συμμετάσχει στην διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market 2018 που θα πραγματοποιηθεί 06 έως 08 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Η Τήνος είναι από τα πιο "πιστά" μέλη της εκθέσεως που θα λάβει για μια ακόμα χρονιά μέρος.

Η τουριστική έκθεση World Travel Market αποτελεί κορυφαίο τουριστικό γεγονός καθώς συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες επαγγελματίες από την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Για πρώτη φορά διοργανώθηκε το 1980 και έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κόσμο του τουρισμού σε διεθνές επίπεδο.

Στη συγκεκριμένη έκθεση συμμετέχουν πάνω από δεκαοκτώ χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού από διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων εννέα χιλιάδων αντιπροσώπων εταιριών και Οργανισμών οι οποίοι συμμετέχουν εκτός των άλλων στα ογδόντα περίπου σεμινάρια και συνέδρια που διοργανώνονται στο πλαίσιο της WTM καλύπτοντας όλους τους βασικούς τουριστικούς τομείς μεταξύ των οποίων οι αεροπορικές μεταφορές, τα ξενοδοχεία, ο αθλητισμός, ο τουρισμός, ο κοινωνικός τουρισμός, το blogging, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τεχνολογία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.