Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου η πρώτη συνάντηση Para Tae Kwon Do στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, με επίτιμο καλεσμένο τον πρωτοπόρο παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωταθλητή, Βασίλη Παναγιωτόπουλο. 

Ακολουθεί το μήνυμα του Αθλητικού Συλλόγου Εντελέχεια Τήνου:

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου Α.Σ. Εντελέχεια Τήνου ευχαριστούμε τους Συλλόγους: Α.Σ. Κυναίγειρος Νέας Σμύρνης, TAE KWON DO Ερμής Περάματος και TAE KWON DO Μυκόνου που παρευρέθηκαν σε αυτήν την φιλική συνάντηση και την ομορφότερη γιορτή του Para Tae Kwon DO. Είμαστε ως σύλλογος πραγματικά χαρούμενοι που με αγάπη στηρίζουμε το έργο αυτό. Μας δίνουν τα παιδιά αυτά το κίνητρο να γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί και χαρούμενοι που τα έχουμε δίπλα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρωτοπόρο κο Βασίλη Παναγιωτόπουλο, Παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό πρωταθλητή που ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα για να αποδείξουμε ότι τα παιδιά με ειδικές ικανότητες προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να αποδεικνύουν πόσο δύναμη ψυχής διαθέτουν και πόσο αποδοτικά γίνονται μέσα από τον αθλητισμό.

Ο κος Παναγιωτόπουλος μας συμπαραστάθηκε και μας έφερε τον αθλητή Αθανάσιο Τριάντης τον οποίο ευχαριστούμε. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή να έχουμε τέτοιους αθλητές με ήθος και σεβασμό. Ο εν λόγω αθλητής ήρθε από την σχολή της κα Κικής Χατζηγιαννάκη και του Τάσου Χαραλαμπίδη [Α.Σ. Ερμής Περάματος]. Ένας Σύλλογος που στηρίζει χρόνια τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Τους ευχαριστούμε και γινόμαστε και εμείς ένα κομμάτι σε αυτή την μεγάλη οικογένεια του Para Tae Kwon DO που έγινε πλέον θεσμός για εμάς. Είμαστε πρόθυμοι να προωθήσουμε το άθλημα αυτό και να αναδειχθεί η προσπάθεια αυτών των παιδιών που πάσχουν από κάθε είδους αναπηρία. Είτε είναι νοητική είτε κινητική και να περάσουμε το μήνυμα ότι το άθλημα μας, "ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" και σε αυτούς τους ανθρώπους όπου νοιώθουν ικανοί να προσφέρουν στους εαυτούς τους και κατ' επέκταση στην κοινωνία.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς πους συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα η φιλική συνάντηση η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Το Δήμο Τήνου την Ιερά Μητρόπολη Σύρου - Τήνου. Τους γονείς, τον κόσμο που παρευρέθηκε εκεί. Τους υποστηρικτές μας Yo4U, Pranzo, Άγγελος Μικρογεύματα, εστιατόριο Κιόνια, LECafe, Βαρανάκη και το Πικ- Νικ.

Τα Super Markets SYN.KA για την δωροεπιταγή 150€ στους αθλητές και στην γιορτή αυτή, στον Παπαναστασίου Γ. για την μεταφορά των αθλητών και στο πρακτορείο Aiolos του κ. Παπακωνσταντίνου για τα εισιτήρια.
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.