ΠΗΓΗ: www.lamiareport.gr

Στις αναζητήσεις έρευνες ενός 69χρονου Αμερικανού που αγνοείται στην Τήνο, συμμετέχει από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου η 7η ΕΜΑΚ.

Συγκεκριμένα, η επίλεκτη υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος της Στερεάς Ελλάδας, μετά τη συμμετοχή της για την υποστήριξη των πλημμυροπαθών στη Μάνδρα και σε ολόκληρη τη Δυτική Αττική, έχει στείλει βοήθεια και στις αναζητήσεις εξαφανισμένου άνδρα στο νησί της Τήνου.


(Στη φωτογραφία είναι η ΉΡΑ. Το Λαμπραντόρ διασώστης της 7ης ΕΜΑΚ που συμμετέχει στις έρευνες μαζί με τον εκπαιδευτή του Παναγιώτη Θεμελή)

Ειδικότερα έχει κληθεί η Κυνοφιλική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες εντοπισμού ενός πρώην τραπεζικού που αγνοείται από τις 19 Νοεμβρίου. Πρόκειται για αμερικανό υπήκοο που ζει μόνιμα στην Τήνο μαζί με την επίσης αμερικανίδα σύζυγό του.

Ο 69χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή και έκτοτε αστυνομία, πυροσβεστική και κάτοικοι της περιοχής τον αναζητούν σε όλο το νησί.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.