Ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες εμφανίστηκαν το καλοκαίρι, το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου ρίχνεται στη «μάχη» για το πρωτάθλημα της ΕΣΚ' Κυκλάδων. Την ερχόμενη Κυριακή, 05 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στις 13.00 το μεσημέρι τον Άρη Σύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και είναι μια καλή πρόβα ενόψει τον δύσκολων αγώνων που κρύβει η συνέχεια. Η ομάδα για ακόμα μια χρονιά είναι πιστή στο ραντεβού της και θα δώσει και φέτος το 100% των δυνατοτήτων της για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του σωματείου. 

Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο για να δείξει πως και φέτος θα είναι δίπλα στις προσπάθειες και της ανδρικής ομάδας. Έτσι, με στόχο μόνο τη νίκη κόσμος και παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην αναμέτρηση της Κυριακής για να ξεκινήσει ο Περιστεριώνας με το «δεξί» τις φετινές του υποχρεώσεις. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.