Αναρτήθηκε από το site του Δήμου Τήνου η συνάντηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου κου Ιωάννη Σιώτου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο  Γιώργο Βασιλειάδη. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση και σύμφωνα πάντα και με τις δικές μας πληροφορίες η συνάντηση αυτή ήταν έκτακτη. Τι εννοούμε με αυτό;

Μετά και την επίσκεψη που πραγματοποίησαν τα τεχνικά κλιμάκια του Δήμου Τήνου στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου [Βίντσι] διαπιστώθηκε ότι οι αθλητές κάνουν τις προπονήσεις τους κάτω από δύσκολες συνθήκες. Έτσι, με εξουσιοδότηση του Δημάρχου Τήνου, κου Σίμου Ορφανού έγινε η προαναφερθείσα συνάντηση. Με θέμα την αντικατάσταση του τάπητα του γηπέδου και την εν γένει βελτίωση των εγκαταστάσεων.

Πρόκειται για ένα έργο όπου η νεολαία του νησιού και οι παράγοντες των ομάδων που χρησιμοποιούν τις εν λόγω εγκαταστάσεις το έχουν εισηγηθεί εδώ και καιρό. Τι μέλλει γενέσθαι όμως; Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, η κατάσταση δεν είναι εύκολη, όλοι ξέρουμε σε ποια κατάσταση είναι η Ελλάδα (οικονομική, γραφειοκρατίες κτλ) ωστόσο, μετά και την χθεσινή συνάντηση, υπάρχει μια αχτίδα φωτός για το έργο.

Μην ξεχνάμε βέβαια, πως όπως αναφέρει και ο Δήμος Τήνου η χθεσινή συνάντηση, έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα καθότι τον Υφυπουργό και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τους συνδέει μακροχρόνια φιλία από τα έδρανα της Νομικής τόσο από το Δ.Π.Θ όσο και από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης. Λέτε, η Τήνος να έχει ένα έξτρα ατού εν όψει της συνέχειας!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.