Κάθε χειμώνα το νησί της Τήνου περνάει τα ίδια. Διακοπές ρεύματος στην όποια κακοκαιρία. Διακοπές που διαρκούν ή δευτερόλεπτα, ακόμα και για παραπάνω από μια ώρα. Το ίδιο ίσχυσε και σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μεγάλη βλάβη που υπάρχει στην Εύβοια (όπου παίρνει ρεύμα η Τήνος) οδήγησε επιχειρήσεις και νοικοκυριά του νησιού στο να μην έχουν για μία ώρα ηλεκτρικό ρεύμα.

Η ανάρτηση μας στο Facebook, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί.
Η Τήνος πριν λίγα λεπτά (νωρίτερα από τις 17.00 το απόγευμα) επέστρεψε το ρεύμα μέσα από το εργοστάσιο της Άνδρου. Λόγω της βλάβης στην Εύβοια τα κεντρικά της ΔΕΗ/ΔΕΔΗΕ έχουν ήδη επιληφθεί και έδωσαν εντολή να ξεκινήσει η λειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Νειμποριό της Άνδρου αναφέρει μεταξύ άλλων το έγκυρο site της Άνδρου «Eν Άνδρω».

Ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ κι στο εξής. Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανάρτηση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.